Kom je lekker relaxen?

Gun jezelf een vrije middag, laat je lekker masseren en ga ontspannen en gevoed met een speciale olie, specifiek voor jou uitgezocht weer naar huis.

De wijze lessen van Ayurveda, ayur = leven, veda=inzicht, het inzicht, de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven.

Ayurveda is een holistische geneeswijze die ongeveer 5000 jaar geleden is ontstaan in India. Massages nemen binnen de Ayurveda een belangrijke plaats in.

Een complete Ayurvedische lichaamsmassage wordt Abhyanga genoemd ( Sanskriet voor massage ) en is oorspronkelijk een onderdeel van de preventieve geneeskunde. De massage is niet alleen heel fijn, maar helpt ook bij voorkoming en genezing van allerlei aandoeningen en werkt versterkend voor het zenuwstelsel.

Het gaat om een volledige lichaamsmassage, je wordt van top tot teen in de olie gezet. Deze massage geef ik alleen aan vrouwen. Aan de hand van je klachten bepaal ik welke geneeskrachtige oliën ik ga gebruiken en pas ik de massage aan om je weer wat meer in balans te brengen. Hopelijk heb je na de massage niks gepland en kan je de medicinale kruiden oliën nog een paar uur zijn werk laten doen voordat je gaat douchen. Echt een cadeau voor jezelf! 

De massage:

  • Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
  • Bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
  • Draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
  • Helpt bij het verminderen van klachten zoals rugpijn, nekklachten, rsi, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn

Daarnaast zal ik binnen de klassieke abhyanga ook marma punten masseren op jou lichaam, Een marma is een locatie op het lichaam waar 5 weefsels bij elkaar komen.

Door de massage van deze specifieke gebieden kunnen een aantal lichamelijke klachten verminderen. Denk aan spierklachten, gewrichtsklachten, bindweefselaandoeningen, darmklachten, hart- en vaatziekten, vermoeidheid, kortademigheid enz.

Plan jou Ayurvedische massage op maandag, woensdag en donderdag tussen 11 uur en 16 uur, op dinsdag tussen 12.30 en 16 uur of op vrijdag om 11 uur. Een volledige massage kost 75 euro voor 75 minuten. Maar een deel massage van 45 minuten voor 45 euro is ook mogelijk. 

En ben je zwanger? Boek dan een zwangerschapsmassage van 45 minuten!

Ik hoop je snel te zien in mijn fijne massageruimte aan de Dorpsstraat 50. Wil je iemand verrassen, gun je iemand anders zo’n ervaring? Geef dan een massagebon cadeau!

Stuur een app of mail me voor een afspraak.

   

Liefs Cindy
Zen By Cin