Zondag 5 juli 17.30 – 19.30 uur

Verbonden ademen een ademworkshop door Yolanda van Dalen

Ik ben er heilig van overtuigd dat de adem de sleutel is naar meer ontspanning en minder stress en dus ook naar een fijner leven. Heel benieuwd was ik dan ook naar de workshop van Yolanda. En wat een ervaring ben ik rijker! Ongelooflijk wat er los kan komen door verbonden te ademen, ik vond het fantastisch en gun iedereen deze bijzondere ervaring! Ik voelde me opgeruimd en heerlijk na afloop.
Prijs 35 euro.

Volgens Yolanda gebruiken de meeste van ons maar 30 procent van onze longcapaciteit. Na bijna een uur verbonden ademen bruis je van de energie. Alle plekken in het lichaam hebben zuurstof/energie gekregen. Allerlei pijntjes kunnen verdwijnen. Toxines verdwijnen uit het lichaam via de adem voor 70 procent!! Denk je dat de sauna je ontgift? Denk nog een keer en adem! Want dan pas raak je toxines kwijt.

Yolanda omschrijft de workshop als volgt, de in- en uitademing wordt aan elkaar geplakt, er zitten geen pauzes tussen, zoals bij een fontein zou je kunnen zeggen. Het is een mooie manier om jezelf beter te leren kennen. Het helpt enorm bij genezing. Spanning die je hebt, vermindert of verdwijnt. Je kan daadwerkelijk blokkades weg ademen! 
Meer info of je aanmelden mail yogalanda25@gmail.com
www.yolandavandalen.nl

Adres:
Dorpsstraat 50, 6678 BJ Oosterhout
Telefoonnummer:
+31623546383
Email:
info@yoganoord.nl