Vrijdag 14 februari 20-22 uur

Verbonden ademen een ademworkshop door Yolanda van Dalen

Ik ben er heilig van overtuigd dat de adem de sleutel is naar meer ontspanning en minder stress en dus ook naar een fijner leven. Heel benieuwd dan ook ben ik naar de workshop die Yolanda gaat geven in de studio. Prijs 35 euro. Volgens Yolanda gebruiken de meeste van ons maar 30 procent van onze longcapaciteit. Na bijna een uur verbonden ademen bruis je van de energie. Alle plekken in het lichaam hebben zuurstof/energie gekregen. Allerlei pijntjes kunnen verdwijnen. Toxines verdwijnen uit het lichaam via de adem voor 70 procent!! Denk je dat de sauna je ontgift? Denk nog een keer en adem! Want dan pas raak je toxines kwijt.

Yolanda omschrijft de workshop als volgt, de in- en uitademing wordt aan elkaar geplakt, er zitten geen pauzes tussen, zoals bij een fontein zou je kunnen zeggen. Het is een mooie manier om jezelf beter te leren kennen. Het helpt enorm bij genezing. Spanning die je hebt, vermindert of verdwijnt. Je kan daadwerkelijk blokkades weg ademen! 
Meer info of je aanmelden mail yogalanda25@gmail.com

Zondag 16 februari 19.30-20.30 uur Yoga Nidra

Ken je het? Ook wel slaap yoga genoemd, ik laat je heel diep ontspannen, neem je mee naar diepere lagen in jezelf. Bij Yoga Nidra is het niet de bedoeling dat je tijdens de sessie in slaap valt. Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning. Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. Tijdens de Yoga Nidra bedenkt je een persoonlijke Sankalpa. Een Sankalpa is een eenvoudige, korte, positieve intentie of besluit in de tegenwoordige tijd. Voorbeelden hiervan zijn ‘Ik ben energiek & fit’, ‘ik ben gezond’, ‘ik luister naar mijn gevoel’ of ‘ik ben een goede moeder’. Kies een Sankalpa van iets wat jij kan gebruiken op dat moment. Door de Sankalpa te kiezen plant je een klein zaadje in je gedachten. Dit kan je vervolgens weer helpen om dingen te bereiken die je graag wil.
Voordelen van Yoga Nidra:
Je ervaart een diepe ontspanning
Je wakkert je creativiteit en verbeelding aan
Kalmeert je zenuwstelsel
Benieuwd? Geef je op! info@yoganoord.nl Kosten 10 euro
Adres:
Dorpsstraat 50, 6678 BJ Oosterhout
Telefoonnummer:
+31623546383
Email:
info@yoganoord.nl