Mijn naam is Cindy Thijssen en sinds oktober 2016 de trotse eigenaresse van YogaNoord. Na jaren bij een bank en verzekeringsmaatschappij gewerkt te hebben, heb ik in 2015 de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik dacht dat ik vanzelf wat rustiger zou worden. Minder gehaast en gestrest door het leven en meer genieten op het moment zelf en niet pas ‘s avonds in bed als de dag even door mijn hoofd gaat. Na een jaar merkte ik dat ik nog steeds niet rustiger was geworden.

Ik besloot yoga te gaan doen, iets wat me altijd een beetje zweverig leek. Maar al na de eerste les was ik verkocht. Het was als een verliefd gevoel en de gedachte dat veel meer mensen dit moesten ervaren kreeg ik niet meer uit mijn hoofd. Het idee om een yoga teacher te worden was geboren en toen is het heel snel gegaan. Alsof het zo moest zijn kwam het geweldige pand in Oosterhout op mijn pad en ik ben een Hatha Yoga docenten opleiding (200 uur) gaan volgen.

Voor mij betekent yoga, tijd voor mezelf, voor mijn lichaam en hoofd. Wanneer je je concentreert op de houdingen en je ademhaling kom je helemaal tot rust. Het heel bewust opzoeken van spanning in de spieren, pezen en gewrichten en daarna weer heel bewust ontspannen, geeft zo’n fijn gevoel. Het creëert letterlijk meer ruimte in lijf en hoofd. Ik voel me sterker, fitter, energieker, relaxter, kortom beter in mijn vel.

Ik hoop je te ontmoeten en gun je dezelfde ervaring. Warme groet, Cindy

Opleidingen / cursussen:

  • 200 uur Yoga Docenten Opleiding bij Arhanta
  • workshop Liese van Dam — Hoe integreer je een zwangere in je les
  • 50 uur specialisatie docent zwangerschapsYoga
  • training StoelYoga bij Stoelyoga Nederland en Vlaanderen door Paula Tap Tjong
  • Yoga Nidra Teacher Training MOYO Zutphen
  • Ayurvedisch massagetherapeut
  • marma specialisatie ( ayurveda )
Cindy Thijssen